Je wordt blij van een lagere energierekening. Je huis kan in waarde stijgen. Je krijgt een mooi rendement op het spaargeld dat je hebt gebruikt. Stuk voor stuk goede redenen om je huis te verbeteren. Bijvoorbeeld met zonnepanelen: door het opwekken van je eigen stroom bespaar je veel op je energierekening. Zo heeft onze kennispartner Milieu Centraal berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met een rente van 4% op een spaarrekening. We zorgen ervoor dat jij profiteert van slim rendement. Met relevante informatie en een persoonlijk stappenplan zoomen we in op jouw specifieke situatie. Hieronder vind je algemene uitleg over zonnepanelen en isolatie-oplossingen die we via onze installatiepartner aanbieden. Wil je hier hulp bij? Laat dan een energie adviseur meekijken.

Toon meer

Maak een stappenplan Maak een persoonlijk stappenplan
Vraag een gratis adviesgesprek aan Vraag een gratis adviesgesprek aan Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen kopen Zonnepanelen kopen

Rendement op je spaargeld

Je woning verbeteren kan de waarde verhogen en je veel geld besparen. Milieu Centraal heeft berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met 4% rente op een spaarrekening.

Zonnepanelen huren Zonnepanelen huren

Energiekosten omlaag

Wil je direct op je energierekening besparen, zonder dat je vooraf fors moet investeren? Dan is zonnepanelen huren misschien iets voor jou. Je kunt eenvoudig zonnepanelen huren als je een geschikt dak hebt én eigenaar bent van de woning.

Spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie

In 3 jaar terugverdiend

Wil je van die koude muren af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie zich gemiddeld binnen 3 jaar terugverdient (bron: Milieu Centraal). En daarna ga je er meestal goed op vooruit.

Vloerisolatie Vloerisolatie

Stop warmteverlies

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Bodemisolatie Bodemisolatie

Minder vocht

Is jouw kruipruimte erg laag of is jouw kruipruimte vochtig? Dan is bodemisolatie vaak een goede optie om uit te voeren. Door een laag isolatiemateriaal op de bodem aan te brengen wordt de woning en de kruipruimte droger, en dus warmer.

Slim financieren

Je vindt hier informatie over de verschillende financieringsvormen die je kan inzetten voor het verbeteren van je woning. Van eigen spaargeld tot een Persoonlijke lening duurzaamheid. Wat zou slim zijn om te doen?

Bekijk je mogelijkheden