Je waait niet meer van de bank. Warmere voeten. Een kind kan op zolder gaan slapen. Door te isoleren krijg je meer comfort in huis. Bovendien bespaar je energie en uiteindelijk dus ook geld. Isoleren kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld met vloer-, spouwmuur- of dakisolatie. Elke woning kan geïsoleerd worden. We zorgen ervoor dat jij comfortabel woont. Hoe we dit doen? Met relevante informatie en een persoonlijk stappenplan zoomen we in op jouw specifieke situatie. Hieronder vind je algemene uitleg over de zonnepanelen en isolatie-oplossingen die we via onze installatiepartner aanbieden. Wil je hier hulp bij? Laat dan een energie adviseur meekijken.

Toon meer

Maak een stappenplan Maak een persoonlijk stappenplan
Vraag een gratis adviesgesprek aan Vraag een gratis adviesgesprek aan Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.

Duurzame oplossingen

Spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie

Behaaglijk gevoel

Wil je van die koude muren af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie zich binnen 3 jaar terugverdient (bron: Milieu Centraal). En daarna ga je er meestal goed op vooruit.

Vloerisolatie Vloerisolatie

Warme voeten

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Zonnepanelen kopen Zonnepanelen kopen

Zelf stroom opwekken

Je woning verbeteren kan de waarde verhogen en je veel geld besparen. Milieu Centraal heeft berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met 4% rente op een spaarrekening.

Bodemisolatie Bodemisolatie

Minder vocht

Is jouw kruipruimte erg laag of is jouw kruipruimte vochtig? Dan is bodemisolatie vaak een goede optie om uit te voeren. Door een laag isolatiemateriaal op de bodem aan te brengen wordt de woning en de kruipruimte droger, en dus warmer.

Dakisolatie Dakisolatie

Kamer erbij

Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte kan bovendien de waarde van je huis verhogen.

Slim financieren

Je vindt hier informatie over de verschillende financieringsvormen die je kan inzetten voor het verbeteren van je woning. Van eigen spaargeld tot een Persoonlijke lening duurzaamheid. Wat zou slim zijn om te doen?

Bekijk je mogelijkheden