Zonnepanelen huren

Wil je graag de overstap maken naar zonne-energie van eigen dak, maar houdt de investering je tegen? Kies dan voor huren. Door zonnepanelen te huren ga je direct besparen op je energiekosten. Hoeveel deze besparing is, is per huishouden verschillend. Het ene dak ligt vol in de zon, de ander bevat meer schaduw. Op het ene dak passen er meer panelen dan op het andere, vanwege de grootte en aanwezigheid van dakkapellen of dakramen. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Onze installatiepartner Solease kijkt naar je dak en je huidige en toekomstige energieverbruik. Zij investeren in jouw zonnepanelen en regelen de installatie, eventuele reparaties en monitoring. En jij kunt direct gaan besparen op je energierekening en eventueel spaargeld kun je besteden aan andere dingen. Hoe pak je het aan? Lees hieronder meer over het huren van zonnepanelen en maak je eigen stappenplan.

Toon meer

Maak een persoonlijk stappenplan Maak een persoonlijk stappenplan
Vraag een gratis adviesgesprek aan Vraag een gratis adviesgesprek aan Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.

Wat bespaar je?

Door het opwekken van je eigen stroom bespaar je uiteraard op je energierekening. Je profiteert bovendien tot 1 januari 2023 van de salderingsregeling. Vanaf 1 januari 2023 wordt opnieuw overwogen of de salderingsregeling wordt voortgezet, waarbij de hoogte van het fiscale voordeel mogelijk geleidelijk afneemt tot nul in 2031. Onze klanten zijn onderaan de streep gemiddeld € 130 per jaar goedkoper uit.

Je huurt de zonnepanelen bij onze groene en betrouwbare installatiepartner Solease:
  • Zonder investering direct besparen op je energiekosten
  • Uitsluitend gecertificeerde installateurs die werken volgens strenge technische en veiligheidsprotocollen
  • Maak gebruik van 100% groene energie van eigen dak
  • Je kunt dan het systeem overkopen tegen de dan geldende marktwaarde.
  • Goed voor het milieu door de CO2 besparing

Ja, ik wil zonnepanelen

Hebben we je overtuigd? Dat is mooi! Leg zonnepanelen op je dak en start direct met besparen! In samenwerking met Solease heeft Woningverbeteraars een eerlijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend advies voor het aantal panelen, jouw verbruik en opbrengst van jouw panelen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan Vraag een gratis adviesgesprek aan Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.
Geïnteresseerd in zonnepanelen

Onze installatiepartner Solease maakt gebruik van (technische) oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben. Zij kunnen je een goed voorstel doen voor Zonnepanelen huren. Wil je zonnepanelen huren? Laat een zonnepanelen adviseur contact met je opnemen.

Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen kopen Zonnepanelen kopen

Rendement op spaargeld

Door het opwekken van je eigen stroom bespaar je uiteraard ontzettend veel op je energierekening. Het is een investering die al na circa 7 jaar is terugverdiend, daarna geniet je ongeveer 18 jaar van gratis stroom. (Bron: Milieu Centraal)

Spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie

Behaaglijk gevoel

Wil je van die koude muren af en het behaaglijker maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie zich binnen 3 jaar terugverdient (bron: Milieu Centraal). En daarna ga je er meestal goed op vooruit.

Vloerisolatie Vloerisolatie

Warme voeten

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Bodemisolatie Bodemisolatie

Minder vocht

Is jouw kruipruimte erg laag of is jouw kruipruimte vochtig? Dan is bodemisolatie vaak een goede optie om uit te voeren. Door een laag isolatiemateriaal op de bodem aan te brengen wordt de woning en de kruipruimte droger, en dus warmer.

Dakisolatie Dakisolatie

Kamer erbij

Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte kan bovendien de waarde van je huis verhogen.

Slim financieren

Je vindt hier informatie over de verschillende financieringsvormen die je kan inzetten voor het verbeteren van je woning. Van eigen spaargeld tot een Persoonlijke lening duurzaamheid. Wat zou slim zijn om te doen?

Bekijk je mogelijkheden