Je regelt je zaken graag goed. Je kiest voor duurzame oplossingen die je huis klaarmaken voor de toekomst. Denk dan bijvoorbeeld aan isoleren en zelf je energie opwekken met zonnepanelen om je voor te bereiden op het stoppen van het gebruik van gas. Het blijft aantrekkelijk om zonnepanelen te nemen. Doe mee. Word meer zelfvoorzienend door je eigen groene energie op te wekken of ga isoleren. Met alle Woningverbeteraars samen ben je ook een beetje een wereldverbeteraar. We zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst. Hoe we dit doen? Met relevante informatie en persoonlijke stappenplannen zoomen we in op jouw specifieke situatie. Hieronder vind je algemene uitleg over de zonnepanelen en isolatie-oplossingen die we via onze installatiepartner aanbieden.

Toon meer

Maak een stappenplan Maak een persoonlijk stappenplan
Vraag een gratis adviesgesprek aan Vraag een gratis adviesgesprek aan Dit betreft het advies met een technisch adviseur van Solease.

Duurzame oplossingen

Klaar voor de toekomst Zonnepanelen kopen

Zelf stroom opwekken

Je woning verbeteren kan de waarde verhogen en je veel geld besparen. Milieu Centraal heeft berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met 4% rente op een spaarrekening.

Zonnepanelen huren Zonnepanelen huren

Energiekosten omlaag

Wil je direct op je energierekening besparen, zonder dat je vooraf fors moet investeren? Dan is zonnepanelen huren misschien iets voor jou. Je kunt eenvoudig zonnepanelen huren als je een geschikt dak hebt én eigenaar bent van de woning.

Spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie

Behaaglijk gevoel

Wil je van die koude muren af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is spouwmuurisolatie een duurzame oplossing. Over het algemeen is het zo dat een investering in spouwmuurisolatie volgens onze partner Milieu Centraal binnen 3 jaar terugverdiend.

Vloerisolatie Vloerisolatie

Warme voeten

Wil je van die koude voeten af en het lekker behaaglijk maken in huis? Dan is vloerisolatie een duurzame oplossing. Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door je vloer goed te isoleren voelt je huis direct veel comfortabeler aan.

Dakisolatie Dakisolatie

Kamer erbij

Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien kun je van een goed geïsoleerde zolder een mooie slaap- of hobbykamer maken. Deze extra ruimte kan bovendien de waarde van je huis verhogen.

Slim financieren

Je vindt hier informatie over de verschillende financieringsvormen die je kan inzetten voor het verbeteren van je woning. Van eigen spaargeld tot een Persoonlijke lening duurzaamheid. Wat zou slim zijn om te doen?

Bekijk je mogelijkheden